Nejnovější recenze ze sekce Náhubky pro psy
- Pěkný pevný nahubek
B & F Náhubek pletený kožený NĚMECKÝ OVČÁK č.6
Přidáno: 8. listopadu 2024
(naposledy upraveno 8. listopadu 2024)
Zakoupeno v Animalhouse.cz
- Lehký náhubek, který nedělá modřiny páníčkovi.
- je
- Slušná cena
- Anatomicky tvarovaný náhubek
- Nedodělané děrování
- Hodilo by se polstrování plstěným proužkem ve vrchní části náhubku pod očima, protože useň je poněkud tvrdší.
- Levný
Náhubek čínský výrobce ušil z pevného materiálu, kvalitně. Lze ho ovšem použít jen krátkodobě (pro jízdu v MHD, lanovkou apod.), pes se nemůže ani napít, ani nakrmit. Nemůže ani štěkat. Je dostatečně volný pro dýchání, včetně chlazení jazykem. Samozřejmě se pejskovi nelíbí, ale snáší ho lépe, než náhubky ve formě košíku. Vzhledem k nízké ceně náhubek doporučuji.
Kupovala jsem pro zlatého retrívra, náhubek je trošku větší, ale na delší cesty vlakem super, je lehký a ohebný. Určitě je lepší než umělohmotný. Doporučuji!!!
Všude na náhubku ostré hranky museli jsme zapilovat
Splnilo účel, netlačí.
- Náhubek je z kvalitního materiálu a pečlivě vyroben.
- Nelze jej zkrátit tak, aby pevně seděl na hlavičce a čumáčku.
Je super, že i v naší republice jsou soukromníci, kteří se zabývají výrobou náhubků a díky tomu je člověk nemusí nakupovat ze zahraničí.
Trixie Silikonový náhubek M 24 cm hlava max.21 cm
Registrovaný uživatel
Přidáno: 1. srpna 2024
(naposledy upraveno 1. srpna 2024)
Zakoupeno v Psí Království
Plastova spojka na vrchnim reminku je hodne drobna a ulomil se mi zub, vzhledem k důslednemu prositi by vymena byla slozitejsi nez nakup noveho :/
Nicmene kosik je opravdu pomerne pohodlny, umoznuje psovi dychat, pit i jist a snadno se upina. Jamo bonus nizka cena
- vypadá dobře, ale můj pes je velmi šikovný a má nepřekonatelný odpor k náhubku, proto si nejsem jistá jestli si ho nedokáže sundat
The Company of Animals Náhubek Baskerville ultra vel. 4
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v vas-mazlik.cz
Krásne sedí.
Zatím pouze vyzkoušeno. Náhubek feně zlatého retrívra sedí.
- kvalitní mohutná konstrukce s dobře připevněným polstrem
Velikost dobře sedí, dají se pásky upravit.
Konečně náhubek, který si pes nesundá. Nejdříve se snažil ho sundat, a pak si na něj i docela rychle zvykl a je vidět, že ho nějak moc neomezuje. Dokonce i pamlsek s ním dokázal sníst :-)
Náhubek velký, neodpovídal udávaným rozměrům
- vypadá jako na obrázku
Pro našeho psa akorát.
Mohla by být i delší varianta nebo-li hlubší
Jinak pěkný, pevný