Nejnovější recenze ze sekce Náhubky pro psy
Stejný typ už máme, velikost dalmatin-fena odpovídá :)
- dobře se nastavuje
Náhubek je měkký a pružný, dobře držī psikovi na hlavě.
- Fajn, len lepsi popis pre akeho psa hodi kosik by bolo fajn, nam uplne nesadol
- Pevná robustní ohlávka.
Předtím jsme měli ohlávku, která byla z tenčích proužků a vydržela pouze 1 den. Našla jsem pak tuto a je super. Dá se nastavit, je pevná a psík zatím nepřišel na to, jak si ji sundat. Za mne 100%
Tak za mě super protože na francouzského buldočka něco sehnat je náročný škoda že jen výprodej jde o kvalitní masku která neomezuje pejska a má dostatečný prostor aby mohl v klidu dýchat tak nevýhoda omezený výběr velikostí a produktu vůbec.
Byla jsem na sto procent ze vším spokojená.
Funguje od začátku, hafan s ním nemá problém.
Náhubek jsme objednali na MBT, psa, váha 20 kg, kohoutek 45 cm, sedí jako ulitý, veliká spokojenost. Nečerná. Jsme spokojení, že jsme vybrali dle rasy hned napoprvé. Děkujeme.
Náhubek je mému německému ovčákovi celkově malý (hloubka, šířka, délka), nemůže si ani normálně otevřít tlamu. Budu ho vracet. Pásek mi nepřipadá, že je vyrobený z kůže. Vrátím se k jiné značce - prostorný, ale těžší náhubek (Gappay).
- dvojité dno, tj. pes přes košík nic nesežere
- lehký, omyvatelný, pevný
Mám na Českého horského psa a sedí dobře. Je lehký a psovi nevadí.
Chtěla jsem světlý košík pro pejska a nikde ho neměli až tady v obchodě. Musela jsem chvilku počkat protože ho nebyl skladem ale dočkala jsem se aj s Adélkou. Potom už jenom rychlé dodání. Spokojenost
Náhubek lze bez problémů nastavit, nikde netlačí, perfektní.
Pořizovala jsem košík na minibulteriera psa...bylo mě doporučeno, košík sedí, možná bych brala o 5mm větší, ale je to asi tím, že máme statnějšího minibulteriera.
Určitě doporučuji.
Košík je kovový černý, ochrana proti odření je zatím dostačující.
- Materiál
- Pohodlný
- Nastavitelný popruh zapínání
Lepší než kovový košík pro psa. Je více pohodlnější. Vepředu má otvory aby mohl v klidu dýchat. Není vhodné na delší nošení, jen třeba na procházku, k veterináři, veřejná doprava apod. Měli jsme obvod čenichu 30cm, a objednala jsem 31cm. Dobře sedí!
B & F Náhubek pletený francouzský buldoček kožený č.7
Přidáno: 23. února 2023
(naposledy upraveno 23. února 2023)
Zakoupeno v KOCKAPES.com
- Odpovida velikosti na francouzskeho buldocka
Doporucuji
Vhodné
jiný nekupuji
Nikde jinde nez u vas neni toto zbozi a je moc pekne, dobre sedi nasemu psu.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »